Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-02@11:42:22 GMT

شایع ترین علت تنگی نفس در بیماران ریوی

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۰۵۶۳

شایع ترین علت تنگی نفس در بیماران ریوی

به گزارش افکارنیوز،

صباح حسنی  با اشاره به خطرناک‌ترین بیماری‌ها، اظهار کرد: بیماری‌های آبمولی ریه، عفونت آنفلوانزا، کرونا (covid19) و آسم شایع‌ترین علت مرگ‌ومیر در بیمارستان‌هایی هستند که تشخیص داده نمی‌شوند.

اخبار اجتماعی- وی افزود: بیماری برونشیت مزمن ریه‌ای که به علت استفاده از سیگار، تنباکو و تماس با دودهای پخت‌وپز در افراد موجب بیماری آسم شده در حال حاضر به‌وسیله داروهای جدید علائم‌شان بهتر و مرگ‌ومیر در این افراد کمتر مشاهده‌شده است اما همچنان می‌توان حمله را ایجاد کند لذا این افراد باید به‌طور مکرر از دارو استفاده و تحت نظر پزشک باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوق تخصص ریه در کردستان، با اشاره به اینکه تنگی نفس در افراد همیشه مربوط به ریه نیست، بیان کرد: شایع‌ترین علت تنگی نفس استرس در افراد است اما اگر فرد همراه با تنگی نفس سرفه نیز داشته باشد از نظر معاینه بالینی مبتلابه بیماری ریوی است.

حسنی ذکر کرد: افرادی که دچار سرماخوردگی و آنفلوانزا می‌شوند تا دو هفته به‌طور طبیعی سرفه می‌کنند اما اگر بیش از سه ماه حاد و مزمن دچار سرفه شوند باید از نظر رادیولوژی موردبررسی قرار بگیرند که پزشک متوجه عوارض عفونت در ریه شود.وی با اشاره به اینکه بیماری کرونا جزء بیمارهای ویروسی است که به ریه حمله می‌کند،

افزود: بیماری کرونا جزء بیمارهایی است که در فصل زمستان و بهار می‌تواند به‌صورت سرماخوردگی ایجاد شود اما با توجه به گزارش های داده شده ویروس کرونای جدید مرگ‌ومیر ایجاد کرده و در تمام فصول حضور دارد.فوق تخصص ریه در کردستان، با اشاره به اینکه قدرت انتشار ویروس کرونا بسیار بالا است، عنوان کرد: هر فرد مبتلا می‌تواند سه نفر را درگیر و زنجیره انتقال را ایجاد کند و موجب انتشار سریع این ویروس در جامعه شود.

حسنی با اشاره به تأثیر کرونا بر ریه، گفت: شکل بالینی کرونا شبیه به آنفلوانزا است، فرد مبتلا به کرونا با تب خفیف، لرز و ضعف شدید مواجه شده و بعد از چند روز دچار اختلال بویایی، عوارض گوارشی(اسهال، استفراغ) سرفه خشک و مشکلات تنفسی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه محل تکثیر ویروس کرونا در داخل بافت ریه است، خاطرنشان کرد: راه‌های انتقال ویروس کرونا به فرد از طریق چشم، بینی و دهان است که وارد سلول‌های ریه شده لذا سیستم ایمنی بدن در برابر کرونا نقصان است و نمی‌تواند سلول‌های آسیب‌دیده را ترمیم کند و درنتیجه قسمتی از ریه را درگیر کرده و فرد را منجر به مرگ می‌کند.

فوق تخصص ریه در کردستان، در پایان یادآور شد: با توجه به اینکه سیستم ایمنی بیماران ریوی در برابر این ویروس بسیار ضعیف است باید تا حد امکان اصول بهداشتی را رعایت و مراقب باشند که مبتلا نشوند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تنگی نفس ریه کرونا تنگی نفس بیماری ریوی ویروس کرونا تنگی نفس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۰۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند